cando-logo-vit-helt-restaurang Om Oss

Cando erbjuder främst rätter från persiska köket men även andra internationella rätter. Du kan avnjuta båda små och stora portioner på vår restaurang.

arrow-long-down Om Oss

Restaurangen togs tillbaka till livet i början av året med ett nytt koncept och stil, samt mat på hög kvalitet och vi strävar efter att bli ditt nummer ett val för persisk mat i Göteborg.

Det har varit vår vision att skapa värde för samhället genom att erbjuda den bästa kulinariska upplevelsen från vår kultur, sida vid sida med annan internationell mat.

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig ett bekant och vänlig atmosfär där både små och stora grupper välkomna.

Vi ser fram emot ditt besök på nya, återupplivade restaurang Condo på Utlandagatan 24.

Hassan och Sara
Cando,  tillsammans

9

TRADITIONELLA SOPPOR & DRYCK

6

FÖRRÄTTER

17

PERSISKA RÄTTER

40

PIZZOR

SAGHAR-MAHANI-hos-cando-restaurang-göteborg-150x150 Om Oss

Jag var här för första gången med min mamma. Lokalen är stor och ren, maten kom snabbt och personalen var mycket professionella. Jag träffade en av ägarna, Sara, som var mycket trevlig och hjälpsam. Jag kan knappt vänta med att komma tillbaka och prova deras andra läckra specialiteter!

SAGHAR MAHANI ( Göteborg )
RAMIN-AGHAIE-hos-cando-restaurang-göteborg-150x150 Om Oss

Denna restaurang var förvånansvärt bra! De vet definitivt vad de gör! De små rätterna är inte alls så små, och jag skulle definitivt dela någonting nästa gång. Vi beställde en filet mignon kebab och koobideh tallriken, krispigt persiskt ris och aubergine dip!

RAMIN AGHAIE ( Uddevalla )

Välkommen

Cando Restaurang serverar stolt de bästa maträtterna ifrån persiska köket. Vi lagar varje maträtt med endast de färskaste, bästa ingredienserna, och erbjuder bara kött- och skaldjursrätter högsta kvalitet, serverad med aromatiskt saffranris.

 Med autentiska, läckra rätter och en unik atmosfär kommer Cando Persian Cuisine säkert bli din favorit persiska restaurang.

cando-gallery-persiska-mat-salad-göteborg-food-persian Om Oss

Ring Oss

031 18 22 12

eller

Boka bord